ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος 2015

Ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς (Φ.Δ.Y.Κ.Σ.),στο πλαίσιο της υλοποίησης του Υποέργου 3 του ΕΠΠΕΡΑΑ με τίτλο «Ενέργειες Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης – Εθελοντισμός» και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, πραγματοποίησε ανοικτή εκδήλωση την Τρίτη 9 Ιουνίου στη Πάτρα, στον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου. Η εκδήλωση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου.

Η εκδήλωση είχε μεγάλη επιτυχία, καθώς πλήθος κόσμου ενημερώθηκε για τα Εθνικά Πάρκα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, τη σημασία της προστασίας του φυσικού περιβάλλοντος και τις δυνατότητες επίσκεψης, αναψυχής αλλά και εθελοντισμού σε φυσικές περιοχές μεγάλης οικολογικής και αισθητικής αξίας πολύ κοντά στην πόλη της Πάτρας.

 

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε κλήρωση με πλούσια δώρα για όσους δήλωσαν το ενδιαφέρον τους να γίνουν εθελοντές του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Κοτυχίου Στροφυλιάς. Τα δώρα που κληρώθηκαν περιλαμβάνουν ένα ποδήλατο mountain bike της εταιρίας IDEAL και πολλά αξεσουάρ ποδηλάτου.

 

 

 

Ευχαριστούμε πολύ τον Φορέα Διαχείρισης Χελμού-Βουραϊκού και τον Φορέα Διαχείρισης Λιμνοθάλασσας Μεσολογγίου για τη συνεργασία και τους εθελοντές για το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή τους

error: Content is protected !!